Datum zo 04 jun. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Alice de Musical

Wie kent het verhaal niet van Alice. Alice moet op een feestje een liedje zingen voor vreemde mensen. Ze heeft het er niet erg naar haar zin. Plotseling komt ze een pratend, wit konijn tegen. Alice gaat er achteraan en beland in een wonderlijke wereld. Pratende dieren, vreemde mensen en gekke situaties. Is dit allemaal echt of is het een droom? Loopt het verhaal goed af voor Alice of raakt ze verdwaald in het onbekende? Maak mee hoe ze zich ontwikkelt en haar weg vindt door deze chaotische wereld.

Afgeleid van het originele verhaal van Alice in Wonderland presenteren wij, Alice de musical! Met zelf geschreven en gecomponeerde muziekstukken, een mooi decor en prachtige kostuums. Spelplezier voor spelers staat voorop. Een productie van Theaterschool Luna.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.