Datum wo 14 feb. Locatie Cadré Lijstenmakerij & Art Gallery
Drienerstraat 30
7551HH Hengelo

ALL WE NEED IS LOVE & ART

Op valentijnsdag wordt de kunstkelder bij Lijstenmakerij & Art Gallery Cadré volledig omgetoverd tot een groot liefdes paradijs. Een plek waar kunst, gezelligheid en liefde samenkomt. Een avond waar het draait om liefde. Zelfliefde en liefde voor anderen. Nog geen plannen met Valentijn of nog een leuk date idee nodig? Iedereen is welkom.

Programma

Vanaf 18:00 zijn de deuren van de kunstkelder geopend en staat de roze champagne klaar. De hele avond kan men genieten van hapjes en drankjes. Er zijn ook meerdere activiteiten te doen. Zo vinden er workshops plaats waarbij een hart centraal staat. Je kunt je liefdesleven laten voorspellen aan de hand van Tarot kaarten. Als kers op de taart kun je informatie ophalen over deelname aan datingprogramma Lang Leve de Liefde. De castingredactie geeft je alle informatie.

Hearts by Ursula Aubri

Het event is een initiatief vanuit kunstenares Ursula Aubri. Twee jaar geleden zette Aubri een nieuwe collectie op de markt genaamd Hearts. In deze collectie staat liefde centraal, verpakt in een hart geschilderd op canvas. Deze schilderijtjes worden gemaakt van gerecyclede producten en zijn daarom stuk voor stuk uniek. Liefde en positiviteit verspreiden is het doel en ook tijdens Valentijn staat dit motto centraal. Tijdens het event is deze collectie in de winkel te bewonderen.

Recycle de liefde.

Wanneer? 14 februari

Hoelaat? 18:00 -22:00 uur

Waar? Cadré Lijstenmakerij & Art Gallery aan de Drienerstraat 30

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Entree is gratis. Bezoekers krijgen een welkomstdrankje en hapjes.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.