Dans

BALLEN LOS

Terug naar overzicht
Datum do 19 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De wereld raast voorbij en wij razen mee. We moeten sterk staan, ons kwaad maken, geen twijfel laten zien, recht op ons doel afgaan. Onfeilbare godinnen willen we zijn. Strevend naar alle paradoxale idealen waar we als vrouw aan moeten voldoen. Je moet gewillig en volgzaam zijn, maar niet te makkelijk. Een zelfstandige leider zijn, maar altijd iedereen de ruimte geven. Je moet moeder willen worden, maar ook carrière maken. Je moet mooi zijn, maar niet te verleidelijk of bedreigend. Word niet te oud, ben niet te bot, wees nooit egoïstisch, laat geen angst zien, val op, maar niet te veel. Uiteindelijk doen we alles nèt niet goed genoeg.We streven altijd naar meer, beter, succesvoller en houden alle ballen hoog. Falen bestaat niet. Maar hoe lang houden we dit vol? Waarom remmen we niet af? Willen we niet verzachten, om hulp durven vragen? Het is tijd om alle ballen los te laten. We brengen een ode aan vrouwelijkheid en de kracht van kwetsbaarheid. Tijd om alle ballen los te laten! BALLEN LOS brengt een ode aan vrouwelijkheid en de kracht van kwetsbaarheid.Een dansvoorstelling met vier krachtige vrouwen en de serene stem van Oukje den Hollander.Tip: bestel de Danspas en bezoek 14 dansvoorstellingen voor slechts € 127,50!

DansBlok is een jong, professioneel danscollectief gevestigd in Ins Blau in Leiden, bestaande uit Rosa Allessie, Éryn Nieuwint, Dieuwertje Spek en Tessa Wouters. Zij halen inspiratie uit maatschappelijke thema’s die ons fascineren. Herkenbare gevoelens en situaties die ze als jongvolwassen vrouwen ervaren in onze samenleving worden vertaald naar gestileerde en tegelijkertijd schurende producties. Ze maken zowel dansvoorstellingen als dansfilms.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 21,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.