Cabaret

Blijven drijven

Terug naar overzicht
Datum wo 09 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Na tien jaar is Klaas van der Eerden terug in het theater met 'Blijven drijven': een energieke comedyshow met sketches, typetjes, muziek en misschien wel dans…Waar komt toch die onbedaarlijke gedrevenheid vandaan om iedereen voortdurend te vermaken en aan het lachen te krijgen? En stond dit levenslot, door een noodlottig ongeval in zijn familie, eigenlijk niet al vanaf zijn geboorte vast? In dit theaterprogramma probeert Klaas antwoord te geven op deze vraag. Eén ding staat als een paal boven water: hij zal altijd blijven drijven.Start kaartverkoop: donderdag 16 mei 2024 om 10.00 uur.

Klaas van der Eerden is cabaretier en presentator voor televisie en radio. In 1999 won hij zowel de jury als de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival, waarna hij gedurende vijftien jaar maar liefst zeven avondvullende cabaretprogramma’s maakte waaronder 'Extreem!', 'Wortels' en 'Breedbeeld'.De afgelopen jaren was Klaas vooral te zien op tv, onder meer in 'Foute Vrienden' en 'CupCakeCup'. Daarnaast was hij vanaf 2018 tot en met 2023 veelvuldig te horen op de radio als sidekick bij Radio 538. De laatste 2 jaar van deze periode presenteerde hij dagelijks samen met Wietze de Jager 'De ochtendshow'.Regie: Margot RosMuziek: Jan en Keez GroentemanTechniek: Seth MookMental coach: Jochem M.Foto campagnebeeld: Mark David

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.