Muziek

Blues Night

Terug naar overzicht
Datum vr 13 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Na een ontmoeting via YouTube vereenigden gevierd gitarist Robin Davey en award winning singer-songwriter Greta Valenti hun muzikale en creatieve krachten in Beaux Gris Gris & The Apocalypse!‘Een door New Orleans geïnspireerde, Amerikaanse blues-folk-soulband, die weigert zich in een hokje te laten plaatsen’ aldus Rockshot Magazine. De band was hoofdact op onder meer The Great British R&B Festival (VK), Moulin (NL) en Blues Alive (CZ) en ontving een nominatie voor Band of the Year bij the European Blues Awards. Beaux Gris Gris & The Apocalypse is van absolute wereldklasse en jij kunt ze deze Blues Night live ervaren!Voor dit concert zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 12,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.