Muziek

Blues Night - Sean Chambers

Terug naar overzicht
Datum vr 14 okt. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Blues Night - Sean Chambers

De Blues Night 2022 wordt in Schouwburg Hengelo geopend door Sean Chambers. Een Amerikaanse zanger, gitarist en songwriter die opgroeide aan de golfkust van Florida. Zijn muzikale voorkeur ging uit naar blues en bluesrock en dus spiegelde hij zich aan Johnny Winter, Freddie King, BB King, Albert King, Eric Clapton, Jeff Beck en ZZ Top. Toch zijn het Stevie Ray Vaughan en Jimi Hendrix die de grootste invloed hebben gehad op het gitaarwerk van Sean Chambers.

Zijn muzikale carrière begon hij als gitarist en muzikaal leider van de band van Hubert Sumlin, maar sinds 2003 staat hijzelf centraal. Chambers werd door het Britse muziektijdschrift Guitarist uitgeroepen tot een van de vijftig belangrijkste bluesgitaristen van de afgelopen eeuw.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief €12,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.