Theaterspecial

Boekhandel Broekhuis

Terug naar overzicht
Datum do 31 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De Zweedse Thomas Erikson is gedragsdeskundige, coach en auteur. Hij is een veelgevraagd spreker en geeft lezingen voor verschillende grote organisaties en bedrijven, zoals IKEA, Volvo, Microsoft en Coca-Cola. Van zijn boeken werden wereldwijd al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Op speciaal verzoek van boekhandel Broekhuis is Thomas Erikson in Nederland voor zijn theatercollege ‘omringd door idioten’. Dit theatercollege - Omringd door idioten - helpt je collega’s, vrienden en familie beter te begrijpen. De avond is Engels gesproken, maar heel goed te volgen voor iedereen met een basiskennis van de Engelse taal.Na afloop zal Thomas Erikson zijn boeken signeren.

Welke gedragsstijl is de jouwe? Drijf je collega je tot waanzin met zijn overdreven liefde voor details? Botst het gematigde karakter van je geliefde met je eigen enthousiasme? Sommige mensen beweren dat zij omringd worden door idioten. Zij begrijpen hun collega’s of familie niet, hoe ze ook hun best doen. Als je echter meer inzicht hebt in het gedrag van de ander, en dat van jezelf, kun je beter met de ander communiceren. Een veelgebruikte methode daarvoor is het aanduiden van gedragsstijlen met kleuren. Ben je bijvoorbeeld rood, dan wil je snel tot de kern van de zaak komen. Heb je voornamelijk gele kanten, dan ben je snel enthousiast, groen staat voor stabiliteit en blauwe eigenschappen hebben te maken met informatie en details. Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze dit kleurenschema toe te passen.Let op! De avond is Engels gesproken.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.