Kinderen

Circus Hengelo

Terug naar overzicht
Datum za 15 jun. Locatie Prins Bernhardplantsoen

Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 15 juni 16 uur
Zaterdag 15 juni 19.30 uur

Circus Hengelo

Op zaterdag 15 juni kun je naar het Circus Hengelo komen kijken! Het amateurcircus zal in het Prins Bernardplantsoen plaatsvinden in twee voorstellingen om 16.00 en 19.30 uur. Circusartiesten uit Twente die bereid zijn om vrijwillig een optreden te verzorgen, kunnen meedoen.

Voorstelling

Jeugdcircusgroepen Tubantino (Oldenzaal), Tijdgeest (Enschede) en Sportvereniging H.G.V. (Hengelo) nemen deel. Ook de middelbare school Het Zwering (Enschede) is uitgenodigd om deel te nemen. Er zullen optredens worden vertoond in jongleren, eenwieleren, clownerie en aerial hoop, silk en trapeze. Via deze weg willen wij ook anderen uitnodigen die iets hebben te laten zien. Dat mogen jeugdigen en volwassenen zijn. Deze kunnen zich melden via coordinator@hgvhengelo.nl.

Sportvereniging H.G.V. levert verschillende optredens. Twee jaar gelden startte de vereniging een circusgroep die al druk voorbereiden. Maar de club heeft ook afdelingen acrobatiek, luchtacrobatiek en paaldansen.

Het belooft een zeer diverse voorstelling te worden.

Entree

De beperkte kaarten zullen gratis worden aangeboden. De kaarten zijn bedoeld voor bezoekers die het heel leuk vinden om deze circusvoorstelling te zien. Ben jij zo enthousiast? Bestel dan een of twee gratis kaarten via www.hgvhengelo.nl/circushengelo

Voor aanvang, in de pauze en naderhand is er ook ruimte om zelf enkele circusdisciplines te proberen. En uiteraard kan drinken en popcorn worden aangeschaft voor tijdens de voorstelling.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis wel reserveren via https://hgvhengelo.nl/circushengelo

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.