Datum do 16 mei Locatie Tuindorpbad
Vijverlaan 63
7553 CD Hengelo

Concert Armonia Tuindorpbad

Op 16 mei aanstaande kun je tussen 19.00 en 21.30 uur in het Tuindorpbad genieten van een optreden van maar liefst 2 orkesten van Armonia. Het nieuwe orkest AAN (Armonia Alle Niveau’s) trapt om 19.00 uur deze avond af met een optreden van een half uur. Daarna neemt om 19.45 uur het Armonia orkest het stokje over.

Dit optreden komt in de plaats van het zgn. Midzomernachtconcert dat we in juni 2023 in het kader van het 100-jarig jubileum van het Tuindorpbad hadden gepland. Maar net die ene avond kwam de regen met bakken uit de lucht en moesten we het concert afgelasten.

Op voorhand is moeilijk in te schatten hoeveel mensen er komen. Daarom is het advies van de organisatie: neem je eigen (klap)stoel mee! Als het druk wordt zijn er zeker niet voldoende zitplaatsen.

En mocht het heel druk worden kan het zijn dat toeschouwers rondom de vijver plaats moeten nemen. Maar geluid rijkt ver over het water dus de klanken van Armonia zijn overal te horen.

Dit concert wordt aangeboden door het Tuindorpbad en Armonia en is helemaal gratis.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

armonia.nl

Prijzen

Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.