Concert JazzClub Hengelo: JAZZ ma non troppo

Terug naar overzicht
Datum zo 07 apr. Locatie The Green Room
Beursstraat 44
Hengelo

Concert JazzClub Hengelo: JAZZ ma non troppo

Elke eerste zondag van de maand van september t/m mei (met uitzondering van december) kun je bij The Green Room genieten van live jazzmuziek in het gezellige theatercafé The Green Room. Het programma kun je vinden op de website van JazzClub Hengelo.

Programma 7 april

JAZZ ma non troppo is een sextet: vijf mannen en een vrouw. Ze brengen relaxte jazz ten gehore: jazz standards, easy listening, swing, blues en ballads. De naam van de band zegt het al, ze spelen JAZZ maar niet “te veel”, niet “te jazzy”: hun muziek is toegankelijk en herkenbaar. Daarnaast komen ook andere stijlen aan bod, zoals Latin, Pop en Franse chansons, van Madeleine Peyroux tot aan Adèle of Caro Emerald, zodat iedereen er plezier aan kan beleven. Met onze bezetting van piano, bas, drums, klarinetten, gitaar en natuurlijk zang zorgen ze voor de juiste stemming. Kaarten Verkrijgbaar aan de deur van The Green Room op zondag 7 april.

Jazzclub Hengelo viert dit seizoen haar 25 jarig bestaan en is nog steeds enthousiast bezig om de jazzmuziek in Hengelo te stimuleren en een podium te verschaffen aan veelbelovende amateur- en (semi-)professionele jazzmusici uit de regio of daarbuiten. Daartoe organiseert Jazzclub Hengelo iedere eerste zondag van de maand live jazzoptredens in The Green Room, het gezellige en intieme theatercafé van Schouwburg Hengelo. Een mooie, centraal gelegen locatie die niet alleen geschikt is voor optredens van uiteenlopende jazzformaties, maar ook een prima plek is waar u -onder het genot van een hapje en drankje- naar goede, live jazzmuziek kunt luisteren!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,- p.p. te betalen voor aanvang van het concert bij de kassa
Kaarthouders gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.