Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Cultuurpodium Houtmaat

Terug naar overzicht
Datum zo 06 sep. Locatie Buitenplaats de Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Openingstijden:

Zondag 14.30 - 15.30 uur

Cultuurpodium Houtmaat

Het Cultuurpodium Houtmaat, het unieke buitenpodium van Overijssel, gelegen in een unieke omgeving. Elke zondag, van mei t/m september een cultuurprogramma voor een breed publiek en aangepast aan de Corona maatregelen.

Ouders, kinderen en grootouders genieten, gratis, van muziek-theater-gedichten-film-knutselen. Zoek met een stoeltje of met je picknickleed een plekje en relax aan de waterkant.

Seizoenafsluiting

V-STREET
V-STREET is een zeskoppige band uit de regio Twente, die gevarieerde, sfeervolle covers speelt uit de jaren 70-80. De band, opgericht in 2005 en inmiddels toe aan de vierde samenstelling, bestaat uit ervaren amateurs en oud professionals. V-STREET speelt nummers van o.a. Pink Floyd, U2, R.E.M., Coldplay, The Eagles, Bryan Adams, Fleetwood Mac en Nederlandse classics.

SADSONGS

Een mix van blues, alt-country en folk in een intieme setting: recht uit het hart en recht voor z’n raap.
Waarom Sad Songs? They always make you feel better. De mooiste nummers hebben een verhaal en diepgang, gaan over de liefde en het leven en hebben niet altijd een happy end. Pijn in het hart blijft altijd meer boeien dan een lang en gelukkig leven…

Er bij zijn?

Wil je er live bij zijn? Dat kan! Je kan niet van te voren reserveren. Wel hebben we maar plaats voor maximaal 100 bezoekers. De entree is €5,- en hierbij krijg je 1 gratis drankje. Wees op tijd want Vol = Vol! De toegangspoort gaat open om 14 uur.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.