Jeugd / Familie

De NEEhoorn (7+)

Terug naar overzicht
Datum zo 15 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Stap binnen in het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn! Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek. Maar als je je ZELFS in het paradijs niet thuis voelt, waar moet je dan nog naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden. De WATbeer die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. De NEEhoorn is een ondeugende musical voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis.

De NEEhoorn is een brutale en stoere familiemusical naar het populaire gelijknamige kinderboek, bewerkt door cabaretier Peter Heerschop en met muziek van hiphopcollectief Dieheleding. Een heerlijke voorstelling voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.