Cabaret

De Oudejaarsconference (try-out)

Terug naar overzicht
Datum vr 18 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Guido Weijers komt naar Kulturhus Borne met zijn welbekende Oudejaars-conference! Wat 2024 voor ons in petto heeft, weten we nu natuurlijk nog niet, maar ook dit kalenderjaar ontkomt niet aan Guido’s vlijmscherpe tong en intelligente humor. Lachen zullen we! En kun je niet genoeg krijgen van de humor van Guido?Op 8 mei 2025 komt Guido naar Schouwburg Hengelo met zijn nieuwe voorstelling Momentum!

In 2000 wint Guido Weijers de publieksprijs op Cameretten; het grootste cabaretfestival van Nederland. Sindsdien maakt hij 6 reguliere theatershows die hij speelt in theaters door heel het land. Voor TV produceert en speelt hij 11 keer De Oudejaarsconference (een record!). Samen met Roue Verveer, Philippe Geubels en Jandino Asporaat staat hij 8 keer in een uitverkocht ZiggoDome. Guido Weijers staat bekend om de mix van filosofie en humor gebracht in een stand-up comedy achtige theatervorm.Naast zijn reguliere shows geeft hij ook wetenschappelijk theatercolleges over geluk: de Masterclass Geluk. Ook beschrijft Weijers de wetenschappelijke kant van geluk in het Boekje waar je blij van wordt. Het boekje is toe aan de 16e druk met meer dan 30.000 verkochte exemplaren.Guido steekt al z’n beschikbare energie in z’n eigen stichting Loens4Life. In zes edities van Alpe d’HuZes haalt hij daarmee meer dan 300.000 euro op voor KWF Kankerbestrijding.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.