Dementie in theater: Dag Mama (reprise)

Terug naar overzicht
Datum di 06 jun. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Dementie in theater: Dag Mama (reprise)

Dag mama gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor dochter hoe daarmee om te gaan. Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig.Jij wilt dolgraag jouw cliënt of naaste écht begrijpen. Meer geluk en plezier creëren. En tot het állerlaatste moment bereiken. Hoe ‘ver heen’ of verward iemand ook is. Welkom bij Dag Mama. De veelgeprezen muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) over omgaan met dementie, die al 310.000 mantelzorgers en zorgverleners heeft geholpen aan dat mooie contact. Waar ouderenpsychologen, theatermakers én voormalig mantelzorgers maar liefst 6 jaar aan hebben gewerkt. Zodat jij als nooit tevoren ervaart wat jouw naaste of cliënt écht nodig heeft. Let op!

Kaartverkoop niet via Schouwburg Hengelo maar via dementieinhettheater.nl

Dag Mama is geaccrediteerd door kwaliteitsregister V&V en register Zorgprofessionals en landelijke vereniging POH-GGZ. Herkenbaar, leerzaam en ontroerend. Tijdens een prachtige avond uit in het theater.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 44,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.