Theater

Dis Order

Terug naar overzicht
Datum do 26 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In Dis Order wordt het publiek meegenomen in de innerlijke strijd tussen licht en duisternis. Cat Smits blikt terug op haar jeugd. Ze was een leuk meisje dat braaf meedeed, ook wanneer dat niet goed voelde. Dat moet dan maar, dacht ze. En dat dacht ze veel te vaak. Het stemmetje in haar hoofd dat ze Anna noemt, helpt haar in de situaties waar ze onder het mom van ‘dat moet dan maar’ in verstrikt raakt. Maar die stem wordt steeds gemener en destructiever.Tip: bestel de Toneelpas en bezoek 8 toneelvoorstellingen in de Middenzaal voor slechts € 72,50!

Dis Order is een psychologisch drama over eetstoornissen geïnspireerd op de dagboeken van Cat Smits en het wetenschappelijk onderzoek van Marlies Rekkers, die 15 jaar geleden Smits’ psycholoog was. De voorstelling is deels autobiografisch, en tot fictie gemaakt door Christine Otten. Dis Order combineert spel, poppenspel en dans met filmbeelden van Sunny Bergman. Deze combinatie maakt dat het publiek op aangrijpende wijze wordt meegenomen in de innerlijke strijd die ieder mens in meer of mindere mate kent; het gevecht tussen licht en duisternis.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.