Datum za 07 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Sinds dit jaar gaat Mell & Vintage Future verder onder de naam MELL VF. In hun nieuwste theatertour komen verhalen en muziek samen op het podium en vervagen de grenzen tussen fictie en waarheid. Laat je meevoeren door geweldige rootsy R&B en soul. Elk nummer is doordrenkt met zowel rijke muziek als familiegeschiedenis waardoor elke noot een diepere betekenis krijgt en elk verhaal een nieuwe dimensie. Dompel jezelf onder in de wonderlijke wereld van MELL VF's muzikale DNA!

Mell VF kwamen begin 2016 officieel op het toneel. Ze begonnen met een sterke reeks singles die inmiddels niet meer weg te denken zijn op de Nationale Radio en brachten in mei 2019 hun debuutalbum uit. De single FOREVER kreeg de gouden status in Nederland. Begin 2021 brachten Mell & Vintage Future hun ‘Covid-coveralbum’ ROOTS & ROMANCE uit. Hun vertolking van Lou Reed's PERFECT DAY werd door Paramount Pictures gebruikt in hun film THE IN BETWEEN (februari 2022). Het officiële tweede album van Mell & Vintage Future met origineel werk verscheen in april 2022. Na LOVE TRAIN, WORTH IT en SHINE YOUR LIGHT (dat in meer dan 60 landen op de kaart stond) is FROZEN IN TIME de vierde single van dit album. Denk als ruwe referentie aan Booker T & The MG's die samen komen met Sly & The Family Stone en strooi er een lepel Adele en Janis Joplin overheen. In 2023 heeft Mell haar stem laten horen tijdens het bekende programma "Beste Zangers" waarna zij werd uitgenodigd bij "Vandaag Inside" waar MELL VF nu wekelijks te zien en te horen zijn.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 24,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.