Datum di 23 jan. Locatie Bibliotheek
Beursstraat 34
7551HV Hengelo

Openingstijden:

14.45 - 15.30 uur
15.45 - 16.30 uur
16.45 - 17.30 uur

Doe mee met het Lego Bouwlab (8-12 jaar)

Is jouw kind tussen de 8 en 12 jaar en dol op LEGO? Meld het dan snel aan voor Lego BouwLab in de Bibliotheek Hengelo Stad! Bouw de Waanzinnige Boomhut met LEGO, maak je eigen boekcover in pixelart én maak een film over De avonturen van Rutger, Thomas en Paco: de Tijdmachine!

Let op: We bieden deze 4-delige workshop aan op drie tijdstippen:

14.45 tot 15.30 uur

15.45 tot 16.30 uur

16.45 tot 17.30 uur

Je meldt je kind aan voor een vast tijdstip op vier achtereenvolgende dinsdagen. Let dus goed op op welk tijdstip jouw kind wil beginnen.

Milja's BouwLab

In een 4-delige workshopreeks helpt Milja Trimbach-Albert van het Bouwlab in Enschede je kind te ontdekken hoe veelzijdig Lego is. Onderzoeken, ontwerpen, innovatieve ontwerpen creëren en ideeën delen staan centraal!

Bouw de Waanzinnige Boomhut met LEGO

Je hebt ongetwijfeld het boek “de Waanzinnige Boomhut met 13 verdiepingen” gelezen. Niet?! Begin dan maar snel, want we gaan alle kamers van de boomhut bouwen met LEGO! Het zwembad met de haaien, de bowlingbaan, het ondergronds laboratorium en ga zo maar door! Milja van het Bouwlab heeft de boom alvast gebouwd, en tijdens de workshop ga je de boom vullen met alle kamers.

Maak je favoriete boekcover in pixelart met brokjes

Kies je favoriete boek en dan zetten we de voorkant om naar pixels zodat je hem zelf kunt nabouwen. Wat je gebouwd hebt mag je mee naar huis nemen, zodat je altijd een herinnering houdt aan je favoriete boek.

De Tijdmachine - niet te filmen!

Rutger, Thomas en Paco worden in De Tijdmachine door de katachtige Professnor naar het verleden gestuurd. Ken jij dit boek door en door? En heb je er altijd al van gedroomd om er een film van te maken? Dat kan nu! Reis met Rutger, Thomas en Paco door de tijd, en zorg dat ze veilig terug komen in het heden? ...Of juist niet?

Contact

Meer weten over deze jeugdactiviteit? Daniëlle Bekkers, programmamaker Jeugd & Onderwijs, staat je graag te woord. Tel.: 06 - 42 34 68 96

Aanmelden: 4 workshopdagen

Het Lego BouwLab in de Bibliotheek bestaat uit vier workshops op dinsdagmiddag en is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De workshopdagen zijn steeds op dezelfde tijd op: 23 januari, 30 januari, 6 februari en 13 februari 2024.

Je meldt je kind aan voor een vast tijdstip op vier achtereenvolgende dinsdagen. De kosten bedragen 20 euro per kind.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

bibliotheekhengelo.nl

Prijzen

20,-

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.