Datum za 07 okt. Locatie Stadhuisplein
Burg. Jansenplein
Hengelo

Duurzaamheidsmarkt

Meer weten over duurzaamheid? Kom dan naar de uitgebreide duurzaamheidsmarkt op zaterdag 7 oktober op het plein voor het stadhuis. Bij de verschillende kraampjes krijgt u informatie over alles wat met duurzaamheid te maken heeft. De wooncoaches van Hengelo Energie zijn aanwezig om advies te geven over isoleren en besparen, maar ook over de aanschaf van warmtepomp of zonnepaneel.

Energiebus

Bij de energiebus hoort u alles over warmtenet. U kunt informatie krijgen hoe u uw tuin groener maakt en zorgt voor opvang van regenwater. Lever een tegel in en u krijgt een plantje voor uw tuin. Verder is er vegan eten en vintage kleding. Belangstellenden kunnen ook hun CO2 footprint laten berekenen.

Repair Café

En neem vooral die kapotte spulletjes mee, want de mensen van het Repair Café staan klaar om kapotte koffiezetapparaten radio’s, laptops en zelfs meubels en fietsen een tweede leven te geven.

En er is nog veel meer te beleven van 10.00 – 16.00 uur. Toegang is gratis. Welkom!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.