Diversen

Earth Hour Hengelo

Terug naar overzicht
Datum za 23 mrt. Locatie Gemeente Hengelo

Earth Hour Hengelo 2024

Hengelo doet op zaterdag 23 maart weer mee aan Earth Hour, samen met vele andere steden wereldwijd. Earth Hour is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds om aandacht te vragen voor klimaatverandering en duurzaamheid. Het Wereld Natuur Fonds roept inwoners, maar ook het bedrijfsleven, op om mee te doen met dit jaarlijkse evenementen door verlichting en andere elektrische apparatuur uit te zetten.

Hengelo op zwart

Tijdens Earth Hour, dat plaatsvindt van 20.30 tot 21.30 uur, worden in Hengelo zo'n 7.000 lichtpunten sterk gedimd tot 5% van het vermogen. Dit jaar worden ze niet helemaal uitgeschakeld. Maar het betekent wel dat veel plekken in de stad een stuk donkerder zijn. Belangrijke wegen en kruispunten blijven wel gewoon verlicht. De binnenstad wordt groen verlicht.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

hengelohelemaalstil.nl/

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.