Cabaret, Theater

Eddie voor het leven

Terug naar overzicht
Datum do 17 okt. Locatie Road House
Willemstraat 33
7551DL HENGELO OV

Eddie voor het leven

Dertig jaar geleden speelde Peter Lusse de rol van Eddie in de TV-serie ‘Vrienden voor het leven’. Nou, dat heeft hij geweten! Na drie decennia van TV-programma’s, toneelstukken, cabaretvoorstellingen, musicals en operaconcerten, is hij voor veel mensen nog steeds “Eddeped”.

Voorstelling

Over hoe het allemaal begon, hoe het er aan toe ging en wat er daarna gebeurde, Peter vertelt er met smaak over. Over hoe zo’n comedyserie nou eigenlijk gemaakt wordt. Over de techniek van het comedy acteren, en van het comedy schrijven. Over hoe je het beste een mop kan vertellen. Over de bizarre avond dat ‘Vrienden voor het Leven’ de Televizierring won. Over wat humor nou eigenlijk precies is en hoe het werkt, en waarom het zo belangrijk is. Over alles wat u altijd al had willen weten (én over wat u misschien liever niet had willen weten, maar waarvoor het te laat is, als u eenmaal een kaartje hebt gekocht!). Over de relatie tussen Peter en Eddie. Hoe Alter is zijn Ego eigenlijk? Over een bizarre carrière, over een woelig leven.

Een avond mét humor óver humor, over voorspoed, maar ook over tegenwind. En omdat Peter cabaretier in hart en nieren is, blijven een paar conférences en liedjes u niet bespaard…

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

jeffreyschenk.nl

Prijzen

€ 9,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.