Datum za 08 jun. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De leerlingen van de ArtEZ Vooropleiding Dans Kottenpark in Enschede nodigen u uit voor hun Eindvoorstelling, waar zij een veelzijdig programma presenteren. Dit jaar voeren de bovenbouwleerlingen een indrukwekkende choreografie uit het repertoire van Introdans op: "Cantata" van Mauro Bigonzetti, die ook te zien is in het voorjaarsprogramma van Introdans. Deze choreografie werd tijdens een intensieve en leerzame repetitieperiode ingestudeerd onder begeleiding van balletmeester Marlena Wolfe.Daarnaast bevat het programma stukken die zijn gemaakt door vakdocenten Andras Asboth en Milou Nuyens. Ook laten de examenkandidaten hun eigen choreografieën zien. De avond wordt afgesloten met een speciale ceremonie, waarin de afronding van de vooropleiding dans wordt gevierd en de eindexamenleerlingen hun dansdiploma ontvangen.

Kom genieten van een avond vol inspirerende en afwisselende dansvoorstellingen en vier samen de prestaties van de leerlingen van de ArtEZ Vooropleiding Dans Kottenpark!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 10,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.