Cabaret

En door!?

Terug naar overzicht
Datum do 24 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

En door!? was voorheen het levensmotto van Christel de Laat, de bourgondische comédienne uit het Brabantse Schijndel. Niet mauwen, geen tijd verliezen, het leven wacht en voor niks gaat de zon op. Die instelling heeft haar ver gebracht. Maar liggend in de beugels van de gynaecoloog (die trouwens veel overeenkomsten vertoont met haar tandarts) realiseerde Christel zich dat het misschien beter is om juist wat vaker stil te staan en gewoon te voelen.In haar nieuwe voorstelling En door!? is het daarom hollen of stilstaan. Hilarische verhalen, intieme ontboezemingen, schuimbekkende frustraties en verstilde momenten wisselen elkaar in hoog tempo af. Kortom: typisch De Laat!

Christel de Laat ziet in 1966 het levenslicht. In 1996 komt ze in dienst bij een Feesterij waar ze al vrij snel, niet alleen op alle themafeesten de hoofdrol speelt, maar ook het gezicht van het bedrijf is.Tijdens deze periode maakt ze bij Omroep Brabant furore met haar TV programma DA’S NEL. Al snel is de Feesterij te klein voor Christel en in 2000 gaat ze als zelfstandige aan de slag.Aanvankelijk speelt ze typetjes op bedrijfsfeesten. Na verloop van tijd is ze niet alleen presentator, dagvoorzitter en Babs maar ook het gezicht van Omroep Brabant waar ze succesvolle TV programma’s heeft en elke zaterdag op de radio te beluisteren is met haar programma GRAAT & DE LAAT. Ook op nationale tv was ze ook meerdere malen te zien. Onder meer bij het programma OOK DAT NOG waar ze de sketches voor haar rekening nam. Mensen kennen haar ook van ‘TOREN C’ waar ze vaak bij de koffieautomaat haar mannetje staat. Daarnaast was ze de assistente van Richard Groenendijk in de JOPIE PARLEVLIET show.Op haar vijftigste besluit ze zichzelf een theatershow cadeau te doen en dat pakt zo goed uit dat ze inmiddels met haar vierde show bezig is!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 26,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.