FAMILIECONCERT Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia

Terug naar overzicht
Datum zo 03 mrt. Locatie Waterstaatskerk
Deldenerstraat 20
Hengelo

FAMILIECONCERT Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia

Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia uit Hengelo geeft dit keer een concert voor de hele familie (kinderen vanaf ongeveer 8 jaar) op zondagmiddag 3 maart 13.30 uur in de Waterstaatskerk in Hengelo.

Programma

De Vogels van Respighi, Liederen uit de Toverhoorn van Mahler en 8 Russische Volksmelodieën van Liadov.

Rasverteller Harmen Lucas zal de toehoorders met zijn verhalen door het concert begeleiden. De liederen van Mahler worden door de sopraan Fenna Ograjensek in het Nederlands gezongen, in de hertaling van Jan Rot.

Het programma biedt jong en oud de gelegenheid klassieke muziek op een speelse manier te beleven. De vogeltjes van Respighi, maar ook de anekdotes uit Mahlers Toverhoorn en de Russische volksliederen worden erg beeldend in de muziek weergegeven.

De Nederlandse solist Fenna Ograjensek, is een veelgevraagd en veelzijdige zangeres. Zo vrij als een vogel betovert zij al jaren met haar stem de opera- en concertpodia in Europa en daarbuiten. Met haar warme stemgeluid en muzikale interpretaties is zij als geen ander in staat haar publiek direct bij de muziek te betrekken.

Met name jonge kinderen (vanaf ca. 8 jaar) nodigen we van harte uit met (groot)ouders naar ons concert te komen! Er is geen toegangsprijs, wel wordt een vrije gift bij de uitgang op prijs gesteld.

Vrije gift na afloop

www.ksocecilia.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Er is geen toegangsprijs, wel wordt een vrije gift bij de uitgang op prijs gesteld.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.