Film: Rose. Een hartverwarmende tragikomedie

Terug naar overzicht
Film Rose hasselo
Datum ma 08 jul. Locatie Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo

Film: Rose. Een hartverwarmende tragikomedie.

De film ‘Rose’, een Tragikomedie over schizofrenie. De film werd eind mei al vertoond in ons filmhuis, maar verdient het om nog eens gedraaid te worden. Een film die je gerust twee keer kunt zien. Wie de film ‘Intouchable’ gezien heeft, zal ook deze film zeker waarderen.

Schizofreen

Een groep toeristen reist per bus van Denemarken naar Parijs. Onder hen zijn de zussen Inger en Ellen met haar man. Inger is schizofreen, maar met medicatie kan ze een redelijk normaal leven leiden.

De relatie van de zussen wordt flink op de proef gesteld tijdens deze reis. De bus is nog maar net op weg of Inger deelt haar geestesziekte met de rest van het gezelschap dat dit niet zo kan waarderen. Inger haar ziekte levert echter ook zeer komische momenten op en ervaren we onvermoede ontroerende talenten van Inger. Het zal uiteindelijk een hartverwarmende reis worden die het gezelschap niet snel zal vergeten.

Kaarten 7,50 euro (incl. koffie en drankje) zijn HIER te bestellen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

wijkcentranoord.nl

Prijzen

Kaarten 7,50 euro (incl. koffie en drankje)

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.