Theater

Finale Open Podium Overijssel 2024

Terug naar overzicht
Datum za 20 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Dé talentenjacht voor podiumkunstenHeb jij een zangtalent, danstalent, muziektalent of misschien wel een cabarettalent en wil jij dit laten zien op een professioneel podium? Grijp dan je kans en doe met editie 2024 van Open Podium Overijssel: een talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel.Deze talentenjacht staat open voor deelnemers uit alle theatergenres: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Leeftijd of ervaring is niet van belang, talent wel! De enige voorwaarde is dat deelnemers in Overijssel wonen óf afkomstig zijn uit Overijssel. Zien wij jouw/jullie act straks tijdens deze finale op de bühne in de strijd om maar liefst € 2.500,-?

InschrijvenDe inschrijving voor Open Podium Overijssel 2024 is nog niet gestart. Wil jij graag mee doen met de editie van 2024? Stuur dan een mail naar l.borgerink@schouwburghengelo.nl, dan houden we je op de hoogte over de start inschrijving 2024.PrijzenBehaalt jouw/jullie act een plek in de finale van Open Podium Overijssel? Dan maak je kans op mooie geldprijzen, de Open Podium Overijssel wisselbeker en natuurlijk eeuwige roem! Tijdens de finale wijst de vakjury 3 winnaars aan en kennen zij de juryprijzen toe. Daarnaast speelt het publiek een belangrijke rol tijdens de voorrondes, halve finales en de finale. Tijdens de voorrondes en de halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale wijst het publiek de winnaars van de publieksprijzen aan:1e juryprijs € 2.500,- 2e juryprijs € 1.000,3e juryprijs € 500,-1e publieksprijs € 500,-2e publieksprijs € 250,-3e publieksprijs € 100,- De juryprijzen zijn beschikbaar gesteld door de coöperatieve Rabobank. De coöperatieve Rabobank is partner van Open Podium Overijssel en zet zich in voor de ontwikkeling van jongeren. Zij willen aanstormend en gevestigd talent een podium bieden.De publieksprijzen zijn beschikbaar gesteld door businessclub Podion.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 9,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.