Datum zo 30 jul. Locatie Broedplaats Oogst
Esrein 53
7553CX Hengelo

Flaneer Outdoor 2023

Gallivant tovert Broedplaats Oogst om tot festival Flaneer Outdoor!

Flaneer Outdoor is terug! Prijswinnende speciaalbieren, heerlijke burgers & bites en house beats van flitsende DJ's. Op zondag 30 juli wordt de gloednieuwe biertuin van Broedplaats Oogst in Hengelo door de jongens van Gallivant Brewery omgetoverd tot FlanArea tijdens Flaneer Outdoor 2023.

De hele dag staat in het teken van 'flaneren': door de jongens vrij vertaald: een constante zoektocht naar plezier! En hoe kan dat beter dan bijvoorbeeld met een bucket Mango Tango: een bucket met ijs en flesjes overheerlijke Mango Tango Weizen. Natuurlijk zijn er ook genoeg andere bieren verkrijgbaar: van de zilveren medaillewinnaar Disco DIPA (Dubbel IPA) tot Het Lekkerste Bier van Twente genaamd de Wingman Tripel. Of drink je liever een Blonde Amber of Flaneerbeer?

Munten

Flaneer Outdoor is er een jaartje tussenuit geweest en intussen heeft de flinke inflatie zijn werk gedaan... daar willen de jongens van Gallivant niks van weten en daarom stunten ze in de voorverkoop met de muntenprijzen. "We hebben gekeken of we munten goedkoper konden aanbieden. Het is allemaal al duur genoeg. En dat kan. Als 10 munten koopt bespaar je €7,50!", aldus de jongens van Gallivant.

De zogenoemde 'Early Seahorse' munten zijn via www.gallivant.nl goedkoop op te pikken!

Dus kom jij flaneren op deze prachtige Hengelose locatie? Met Burgers & Wraps van Jack's en DJ's als Vin Postéga wordt het sowieso een feest!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

GRATIS (op het festival zelf werken we met munten waar je speciaalbier, burgers & bites en nog veel meer van kunt kopen)

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.