Frankpop "forever young" in Metropool

Terug naar overzicht
Datum vr 24 nov. Locatie Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553LL HENGELO OV

Frankpop "forever young" in Metropool

Metropool zet vrijdagavond 24 november weer gastvrij zijn deuren open voor Frankpop.

Frankpop is al jaren een succesvol concept.

Leerlingen van gitarist Frank Meijer krijgen de gelegenheid om op een groot podium te staan. Ze kunnen daar, gesteund door de Frankpopband en samen met anderen, gitaarspelen en zingen.

De liedjes zijn net zo divers als de smaak van de leerlingen. Nederlandstalig of lekkere rock, alles komt langs. Het wordt dus een avond met voor elk wat wils.

Frankpopband

Het succes van Frankpop is voor een groot deel te danken aan de uitstekende Frankpopband die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd. De band bestaat uit goede muzikanten die bovendien, en dat is heel belangrijk, weten wat er nodig is om leerlingen goed te begeleiden. Ze hebben geduld, sociaal inzicht en plezier in het maken van muziek.

De Frankpopband bestaat uit: Thijn Mulder (gitaar), Gerrit Jan ten Harkel (toetsen), Frank Meijer (gitaar), Arjan Otte (drums), Thijs Oosterhof (bas),Armand Drenth (percussie)

Jong en oud samen op één podium. Forever young!

Dit alles vind plaats in de grote zaal van Metropool in Hengelo, de Jupiler Stage. Met professioneel geluid en een mooie lichtshow.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

5 euro in de voorverkoop bij metropool.nl
7 euro aan de avondkassa

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.