Datum za 03 feb. Locatie Yips 2.0
Oude Molenweg 42-44
7551 HC Hengelo

Gallifest - Editie Hengelo

Na een succesvolle eerste editie in Enschede, vindt er op 3 februari een vervolg van Gallifest plaats. De formule bestaat uit: een flanerende locatie in de vorm van Yip’s 2.0 Partycentrum, een breed assortiment Gallivant speciaalbier dat onbeperkt genuttigd mag worden. In de voorverkoop betaal je voor deze avond € 19,95. Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Bierstudio Hengelo, Mitra Kuipers, Ter Braak Dranken, Barrique Borne, Wijn en Whiskeyhuis Nijverdal, Yip’s 2.0 Partycentrum en natuurlijk via de website: https://gallifest.nl/webshop.

Gallivant slaat de handen ineen met Yip's 2.0 Partycentrum en organiseert op 3 februari van 20:00 tot 23:30 een avond onbeperkt speciaalbiertjes drinken. Gallivant is een brouwerij uit de regio, gestart in Hengelo in 2018 die graag een stapje harder zet voor haar Gallifans. Inmiddels een vaste waarde bij de lokale Horeca, en niet meer weg te denken bij slijterijen in Overijssel, Gelderland en Drenthe. Het core-assortiment bestaat uit 6 speciaalbieren, variërend van de Flaneerbeer quadrupel van 9,5% tot de absolute topper: Mango Tango van 5%. Bekijk het volledige assortiment op https://gallivant.nl.

Kaarten zijn te bestellen via bovengenoemde verkooppunten, kosten per kaartje in de voorverkoop € 19,95. Aanvang 20.00 uur.

Wil je deze avond niet missen?

Gallifest – Editie Hengelo vindt plaats op 3 februari bij Yip’s 2.0 Partycentrum!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

gallifest.nl
tom@gallifest.nl

Prijzen

€ 19,95

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.