Cabaret

Getekend

Terug naar overzicht
Datum do 09 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Getekend (bijvoeglijk naamwoord) | Uitspraak: ge – te – kendDoor tekenen ontstaan – het getekende portret van Marlon Kicken is de basis van een nieuwe cabaretvoorstelling.Beschadigd – de door het leven getekende man weet elke keer weer de humor ervan in te zien en het publiek mee te nemen.Ondertekend – het getekende contract is nu nog 50 jaar geldig met een afkoopsom van 10 euro en 50 cent.Patroon – deze tijger is prachtig getekend en duidelijk zichtbaar in het licht. De tekening van zijn vacht werkt ook als een goede schutkleur waardoor hij verdwijnt in de omgeving.Scherpe lijnen – zijn gezicht is getekend door alle emoties die hij verwerkt in deze cabaretshow. Als toeschouwer zullen de lijnen ook iets aangescherpt worden.Was getekend: Marlon Kicken.

De goedlachse cabaretier werd geboren op Curaçao (Willemstad), maar groeide op in het Noord-Brabantse Aarle-Rixtel. Marlon Kicken staat bekend om zijn relaxte houding, herkenbare anekdotes, grote improvisatievermogen en een gezonde dosis zelfspot. Deze door het leven getekende man weet elke keer weer de humor ervan in te zien en het publiek mee te nemen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.