Muziek

Giants of Progrock

Terug naar overzicht
Datum zo 20 nov. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Giants of Progrock

De allerbeste binnen- en buitenlandse Progrockbands komen naar Schouwburg Hengelo voor een bijna acht uur durend muziekspektakel! Genieten van de onvergetelijke songs van Pink Floyd, Genesis, Marillion, Rush, ELP en vele anderen? Het kán tijdens dit groots opgezette festivalconcert waarbij top-tributebands Genesis Project, Yesshows, Dry Land, Thrak en The Rushians hun idolen vertolken en de tijdloze hits opnieuw laten klinken! De entreeprijs is exclusief consumptie.Let op!U boekt staanplaatsen. Voor zitplaatsen, klik hier.De entreeprijs is exclusief drankje.

De beste binnen- en buitenlandse bands op het gebied van de Progrock komen naar Hengelo voor een bijna acht uur durend muziekspektakel!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.