Theater

GROWTH

Terug naar overzicht
Datum zo 23 jun. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Dansstudio X-Dance presenteert de eindvoorstelling van 2024: GROWTH.In deze unieke voorstelling nemen ze het publiek mee op een inspirerende reis van de danser. Ervaar de ontwikkeling van jonge beginners die hun eerste stappen zetten op het podium, tot aan de bijna professionele dansers die met verfijnde techniek en expressie schitteren. "GROWTH" belooft een avond te zijn vol passie, kunst en de viering van persoonlijke en artistieke groei. Mis deze kans niet om de volgende stap te zien in de evolutie van de X-Dancers.De eindvoorstelling bestaat uit vier unieke voorstellingen verspreid over het weekend van 22 en 23 juni met optredens van onder andere IRON, IRON II, Pandora, Funky Toddlers, Battle Camp, Arcade en de A- en B-Selectie. LET OP: de kaartverkoop voor deze voorstelling start op vrijdag 17 mei om 12.00 uur.Wilt u alle 4 voorstellingen bezoeken? Bestel dan nu al de X-Dancepas! Klik hier voor meer informatie en bestellen.

Dansstudio X-Dance biedt al meer dan 20 jaar danslessen in heel Twente. Onder leiding van Esmee Cornet en Hani Andary, beiden professionele dansers met een uitgebreide ervaring op het podium, fungeert X-Dance als thuisbasis voor onder andere de groepen IRON, Pandora en de Funky Toddlers. De studio is gepassioneerd over talentontwikkeling en biedt lessen aan op diverse niveaus. Elk jaar stromen leerlingen van X-Dance door naar nationale dansacademies. Met een team van meer dan 30 docenten uit heel Nederland zet X-Dance zich in voor de opleiding van de volgende generatie dansers.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 15,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.