Datum zo 05 nov. Locatie OYFO
F. Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Halloweenconcert

Een familievoorstelling met een mix van spannende verhalen en muziek. Op zondagmiddag 5 november 2024 verzorgt Animato een muzikale familievoorstelling met spannende verhalen van Margot Vermeulen. Het concert vindt plaats in Oyfo, Floris Hazemeijerstraat 300 te Hengelo en begint om 14.30 uur. De toegang bedraagt 7,50 euro, kinderen t/m 12 jaar 5 euro. Verkleden mag! Vanaf 13.30 uur kunnen kinderen worden geschminkt. Zie voor meer informatie www.animatohengelo.nl.

Animato

Met de hele familie griezelen en genieten tijdens een spookachtig Halloweenconcert. Accordeonvereniging Animato en verteller Margot Vermeulen jagen je de stuipen op het lijf! Samen gaan ze op zoek naar verhalen over heksen en tovenaars, schimmige oude kastelen, vampieren en ridders! Met muziek uit Harry Potter, van Saint Saëns, Grieg en vele anderen.

Het concert is voor kinderen vanaf 6 jaar; het begint om 14.30 uur en duurt tot 15.45 uur. Vind je het leuk om verkleed te komen in Halloweenstijl? Vermom je als spook, heks, tovenaar of pompoen… het mag allemaal! Vanaf 13.30 uur kun je je in bijpassende stijl laten schminken.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

De toegang bedraagt 7,50 euro, inclusief één consumptie (kinderen t/m 12 jaar 5 euro).

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.