Muziek

Hans Zimmer vs John Williams

Terug naar overzicht
Datum zo 20 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Neem een duik in de muziekgeschiedenis met de meeslepende juweeltjes van filmtunes : E.T., Schindler’s List, Jaws, Inception en nog vele andere... Stuk voor stuk onvergetelijke melodieën van de hand van John Williams en Hans Zimmer, componisten van de grootste Hollywood films!John Williams, favoriete componist van Steven Spielberg, en George Lucas componeerde Stars Wars, Jaws, E.T., Indiana Jones, Jurassic Park, Superman, Schindler’s List en de drie eerste films van de Harry Potter-saga. Vijf Oscars voor de beste filmmuziek, 52 nominaties. No comment.Hans Zimmer, van Duitse origine kan eveneens bogen op een indrukwekkend palmares : de originele filmmuziek voor Black Rain, Thelma and Louise, The Lion King, Gladiator, The Last Samurai, Tears of the Sun, The Dark Knight, Inception, Pirates of the Caribbean… In 2007 noemde de Britse krant The Daily Telegraph Hans Zimmer één van de belangrijkste componisten van filmmuziek in de wereld.

Een uitzonderlijk concert, gedirigeerd door de Londense maestro Robert Emery met de nodige, zo typisch Britse humor. Emery 'the UK’s favourite conductor' wordt vergezeld door 60 muzikanten van de 'Grand Symphonique'. Onvergetelijk!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 84,75

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.