Jeugd / Familie

Hendrik IV - Ongeschikt voor kinderen (8+)

Terug naar overzicht
Datum za 16 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Hendrik IV – ongeschikt voor kinderen is een remake van de succesvoorstelling van regisseur Sanne Nouws. Nu, zeven jaar later, is deze voorstelling actueler dan ooit! Met veel bravoure en energiek spel knoeit House of Nouws met de spelregels.De voorstelling kan ieder moment uit de hand lopen. Een verhaal dat begint met een koning. De koning is gek, maar hij is wel de baas. Als hij een wereld wil met alleen maar pizza Hawaï, dan zal er alleen maar pizza Hawaï zijn. Zo simpel is het. Vandaag zal hij het onmogelijke mogelijk maken. Volgens Het Bureau is Hendrik IV echter ongeschikt voor kinderen. Er moet worden ingegrepen. Maar de show is al begonnen en niemand weet precies wat dat betekent en wat er nu nog gaat komen...

House of Nouws maakt jeugdtheater voor kinderen én hun volwassenen. Ze snijden prangende thema’s aan vanuit levensvragen waar we zelf mee rondlopen. Zo geven ze vorm aan de wereld die aan onze voeten ligt. Het jeugdtheatergezelschapvindt het belangrijk dat álle kinderen zich gezien, gehoord en geïnspireerd kunnen voelen door theater. Naast zaalvoorstellingen maken ze daarom ook kleine voorstellingen op locatie met een grote rol voor het publiek. Op festivals, schoolpleinen en in bibliotheken en wijkcentra, ze duiken graag op onverwachte plekken op waar ze nieuwsgierige zielen roeren.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 12,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.