Datum t/m zo 03 sep. Locatie Verschillende adressen

Hengelo helemaal fit!

Het project 'Hengelo helemaal fit!' is een initiatief van het platform 'Hengelo helemaal stil?' om de bewoners aan te moedigen om gezonder te bewegen. Het doel van het project is om de samenleving gezonder en fitter te maken door middel van verschillende activiteiten en programma's.

Vernieuwd programma

Ben jij klaar om een leuke nieuwe sport te ontdekken? En wil jij deze zomervakantie gratis kennismaken met een diverse reeks actieve activiteiten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Hengelo Helemaal Fit lanceert namelijk een vernieuwd zomerprogramma waar je volop kunt genieten van sportieve mogelijkheden. Meld je aan voor een van de sportieve activiteiten op hun site! Alle activiteiten gratis en vrijblijvend!

Verschillende aanbieders

Zo kun je Bijvoorbeeld, bij CLUB-LIFE kun je 10 dagen onbeperkt sporten, bij Beweegcentrum Twente kun je lekker sporten met net wat extra aandacht, bij Tom's Kickboksen kun je in vorm komen met kickboksen, of als je liever ontspant? dan kun je terecht bij Yogacentrum Namaste. Er is nog veel meer te beleven, dus ga snel naar www.hengelohelemaalfit.nl zoek wat leuks uit en vul jouw zomervakantie met leuke en actieve activiteiten!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.