Datum do 23 nov. Locatie Oyfo Techniekmuseum
Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

IDC-AI symposium bij Oyfo

Een interactieve middag met experts over het ontwerpen van een AI model, de implementatie, de acceptatie en het ethische aspect hiervan.

Maryse Wiewel, MD PhD, product owner Healthplus.ai (genomineerd voor de nationale zorginnovatieprijs). De design challenges die zij aan de orde stelt zijn ‘hoe ontwerp je iets sticky voor professionals in een al bestaande workflow en systeem (in dit geval een elektronisch patiënten dossier)? en ‘hoe geef je professionals inzicht (en vertrouwen) in een black box oplossing (AI modeL)?’

Merlijn Smits, Associate Lector Human Centered Design Saxion, en Anne Bonvanie-Lenferink, Associate Lector Ethiek en Technologie Saxion, geven ons meer inzicht in de mogelijkheden en ethiek rondom AI in de zorg met de presentatie/workshop “Verantwoord ontwerpen van AI in de zorg”.

ChatGPT heeft het bewezen: “AI is here to stay”. De impact is enorm en raakt vrijwel alle industrieën.

Thomas Bruggeman, founder Bond3D en RenderAI, gaat het in zijn presentatie hebben over generatieve AI in design. Wat is het? Wat is er mogelijk en waar gaat het heen? Dit wordt in vogelvlucht besproken. Daarnaast volgt een demonstratie van enkele relevante tools en tips die je vandaag nog kunt gebruiken.

Sietse Oosterhout, afstudeerder (master IDE) bij D’Andrea & Evers Design, vertelt over zijn bevindingen hoe AI te gebruiken in het product ontwerpproces en welke invloed AI heeft op de rol van de ontwerper in dit proces.

Dus wil jij weten wat AI is en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je aan voor de 23e! Start 13 uur. Klik hier om je aan te melden.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

idcenter.nl
info@idcenter.nl

Prijzen

Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.