Cabaret

Ja, leuk

Terug naar overzicht
Datum do 10 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Pieter Derks komt met een nieuwe voorstelling, dus dat betekent een stortvloed aan actuele grappen, over waar we nu weer in beland zijn met z’n allen. Niemand die zo bovenop de tijdgeest zit als hij. Altijd scherp en kritisch, steeds vaker uitgesproken, maar nog steeds genuanceerd. Zijn vorige twee voorstellingen werden genomineerd voor de Poelifinario. 'Zijn verfrissende, mild-ironische kijk op de actualiteit verdient het grootste publiek', schreef het AD. Zet je schrap voor een compleet avondje uit, over alles dat hopeloos misgaat, maar dan met zoveel energie, muziek, zelfspot en levenslust gebracht dat je toch nog denkt: Ja. Leuk.Als Pieter Derks met een gloednieuwe voorstelling komt, dan weet je dat het écht gloednieuw is. Niemand die zo bovenop de tijdgeest zit als hij. En altijd op zoek naar hoe het óók kan. Want al die vileine grapjes zijn niet bedoeld om iets kapot te maken. Ze zijn er als troost en ontlading, als relativering en als noodkreet, want het enige dat hij wil is een avond, een voorstelling, een land en een wereld waarvan je volmondig kan zeggen: Ja, leuk.

Cabaretier en columnist Pieter Derks (1984) maakt 'razendsnel actualiteitencabaret'. Vanaf september staat hij in het theater met try-outs van zijn nieuwe theaterprogramma Voor wat het waard is. Daarnaast is hij iedere woensdag als druktemaker te horen op Radio 1 bij De Nieuws BV.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 30,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.