Datum za 22 apr. Locatie Kasbah
Eendengang -
7552 JW Hengelo Kasbah Hengelo

Kasbah Markt

Heb je ook je huis vol met zelfgemaakte spullen, gehaakte knuffels, gebreide sokken enz. Of maak je mooie vogelhuisjes en hangt je muur er al vol mee? Wie creatief is , zal dit zeker herkennen. Maar geen nood, reserveer een plekje op de Kasbah Markt, op 22 april van 11.00 tot 16.00 uur.

De markt wordt gehouden voor en naast de unieke hobby winkeltjes onder de woningen op palen, een ontwerp van Piet Blom, in Groot Driene , Hengelo. Normaliter zijn de winkeltjes alleen op donderdag en vrijdagmiddag geopend, maar een aantal keren per jaar organiseren ze een markt op zaterdag, zodat een ieder een kijkje kan nemen in deze unieke winkeltjes.

We zijn dus op zoek naar hobbyisten. Of kun je lekker bakken en wil je je baksels verkopen, maak je mooie bloemstukken, of heb je mooie brocante spullen, (Het is geen rommelmarkt) reageer dan.

Bel of mail met Ans Visser, tel. 06 141 55 67 of mail ansvisser1959@gmail.com

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

ansvisser1959@gmail.com

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.