Datum za 01 jun. Locatie Kasbah (Groot Driene)
Boomgaard
Hengelo

Kunst/Creatiefmarkt Kasbah

Zaterdag 1 juni organiseren de Kasbah winkeltjes samen met de bewonersvereniging een feest voor het 50-jarig bestaan van de Kasbah. Er is van alles te doen, zoals activiteiten voor kinderen georganiseerd door de scouting, er is een springkussen, kinderen kunnen (gratis) geschminkt worden. Naast deze activiteiten hebben de winkeltjes een Kunst/Creatief markt georganiseerd. Er zullen ongeveer 40 kraampjes staan van standhouders, die hun zelfgemaakte kunst/creatieve producten laten zien en verkopen.

Het aanbod varieert van keramiek, schilderijen, fotografie, pentekeningen, gehaakte producten, macramé, hout bewerkte artikelen, zelfgemaakte kaarsen en auto geurtjes, sierraden en nog veel meer.

Ook zijn er een aantal kramen die hun artikelen verkopen voor het goede doel, nl. sokken voor Peru, keramiek dat verkocht wordt voor het KWF, en allerlei decoratie spullen voor Kika. Uiteraard zijn de winkeltjes deze dag ook geopend, er zal op deze dag een nieuw winkeltje geopend zijn waar je heerlijke koffie/thee kunt drinken. Verder zal voor de lekkere trek de poffertjes kraam aanwezig zijn. Ook zal het Piet Blom museum geopend zijn deze dag.

De Kunst/creatief markt zal beginnen om 11.00 uur en eindigen om 16.00 uur. De markt wordt gehouden aan de Boomgaard en de Eendengang, en de festiviteiten zijn rondom de Kasbah.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Gratis toegankelijk

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.