Datum za 18 jun. Locatie Kasbah (Groot Driene)
Eendengang
Hengelo

Kasbah Rommelmarkt

Alle huizen zijn opgeruimd in de Corona periode en waarschijnlijk zit je nu met een hoop overbodige huisraad, snuisterijen, kleding enz. Weggooien is jammer, dus reserveer een plekje op de rommelmarkt bij de Kasbah hobbywinkeltjes.

De markt is buiten, maar wel overdekt.

Unieke hobby winkeltjes

Uiteraard zijn de unieke winkeltjes deze dag ook geopend. Daar vind je allerlei zelfgemaakte artikelen, spulletjes uit grootmoeders tijd, sierraden, kaarten, wol vilt artikelen, 2de hands kleding, en ga zo maar door. Houdt je van lekkere verse honing of jam, dan kun je ook bij de winkeltjes terecht.

Opgeven voor de rommelmarkt

Je kunt je opgeven op donderdag of vrijdagmiddag bij Kayou, Eendengang 12 Hengelo, van 13.30 tot 16.30 uur. De kosten voor een plekje zijn €5,00. Je dient wel zelf een tafel of kleed mee te nemen.

De rommelmarkt heeft plek voor een bepaald aantal deelnemers, dus vol = vol.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.