Datum vr 12 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Kasper van der Laan: Warm

Kasper van der Laan oogstte niets dan lof met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. De Volkskrant vatte het samen met “dé debutant van het jaar” en vier sterren. 'Kasper van der Laan fascineert oneindig’ schreef de NRC in een vijfsterrenrecensie. ‘Een natuur-talent’ voegde AD daar aan toe met ook vijf sterren.Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Zijn eerste show gemist? Zorg dat de schade niet groter wordt!

Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch: Kasper van der Laan is cabaretier, stand-upcomedian en tekstschrijver. Lid van Comedytrain en winnaar van de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2018. Kasper heeft een bijzonder gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn ongrijpbare wazige persoonlijkheid. Zijn blik op de wereld is bijzonder, zijn observaties doordacht en zijn warrige hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld. Met zijn eigen logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Hij speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.Hij schrijft o.a. voor Dit Was Het Nieuws en was regelmatig te horen in Spijkers met Koppen als lid van het cabaret-team. Tevens is hij een bron van inspiratie als humoristische Motivational Speaker tijdens bedrijfsevenementen en congressen. Eerder was hij o.a. te zien als presentator in het tv programma Rambam (2016) en als comedian in eerste seizoen van het tv programma Padoem Patsss de oneliner show (2015).

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.