Kennismaken met Brisk Walking

Terug naar overzicht
Kennismaken met Brisk Walking
Datum za 11 nov. Locatie Bevrijderslaantje 1
7551KV Hengelo

Kennismaken met Brisk Walking bij Body Practice

Body Practice biedt trainingen aan op het gebied van sport en voeding. Jannet en Irene stimuleren de inwoners van Hengelo om aan hun gezondheid te werken. Irene is Brisk Walking trainer en Jannet Raja Yoga docente, daarnaast zijn ze beiden BGN Gewichtsconsulent en sportcoach.

Kom kennismaken met Brisk Walking en geef je op voor de gratis clinic op zaterdag 11 november van 11.00 tot 12.00 uur.

Wat is Brisk Walking?

Brisk Walking is een krachtige manier van lopen. Het is een duursport waarbij het uithoudingsvermogen wordt vergroot en de spiergroepen rond heupen, bovenbenen, billen en armen worden verstevigd.

Brisk Walking is een prima alternatief als je meer uitdaging zoekt tijdens je wandelingen en als hardlopen te belastend is of wordt. Zo moet de voet van een hardloper bij iedere landing drie tot vier keer het lichaamsgewicht opvangen, terwijl dat bij een Brisk Walker niet veel meer is dan één. Hierdoor heb je minder kans op blessures bij knieën, enkels en heupen.

Iedere volwassene, die een uur in een normaal wandeltempo kan lopen, is van harte welkom om onze clinic op 11 november 2023 te volgen. We verzamelen om 11 uur bij NonStop Running (binnen), Bevrijderslaantje 1 in Hengelo.

Tijdens deze clinic krijg je een korte instructie over de techniek van Brisk Walking en hoe je deze toepast. De benodigdheden zijn sportschoenen met soepele zolen en draag (sport) kleding met bewegingsvrijheid.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan per app of mail bij Irene 06-55950229 bodypractice1@gmail.com

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.