Kerstconcert Twents Jeugd Symfonieorkest in Kristalkerk

Terug naar overzicht
Kerstconcert Twents Jeugd Symfonieorkest in Kristalkerk
Datum vr 15 dec. Locatie Kristalkerk
P.C.Hooftlaan 210
7552 HE Hengelo

Kerstconcert Twents Jeugd Symfonieorkest in Kristalkerk

Het Twents Jeugd Symfonieorkest TJSO o.l.v. dirigent Carl Wittrock zal op vrijdag 15 december 2023 aanvang 20.00 uur een bijzonder kerstconcert verzorgen. Locatie is de Kristalkerk Hengelo.

Het TJSO is al ruim 25 jaar een bijzonder jeugdsymfonieorkest in Overijssel. Getalenteerde muzikanten doen waardevolle ervaringen op en kunnen zich volop muzikaal en sociaal ontwikkelen. Samen concerten geven met 60 leeftijdsgenoten, een passie delen en samen schitteren op je instrument.

Een groot jongerenkoor van Het Twickelcollege Hengelo (100) zal samen met het orkest diverse kerstmuziek ten gehore brengen maar ook uit eigen gelederen van het orkest zullen solistische bijdragen worden geleverd.

Het orkest presenteert samen met solisten en koor een zeer gevarieerd en bekend Kerst repertoire zoals een Christmas Overture in Broadwaystijl, Most wonderful Christmas en Let them know it’s Christmas time.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

tjso.nl
rvannus@icloud.com

Prijzen

Volwassen euro 10,-
Kind t/m 16 jaar euro 5,-

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.