Kerstmiddag in de Bibliotheek

Terug naar overzicht
Datum do 14 dec. Locatie Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Kerstmiddag in de Bibliotheek

Het is bijna Kerst! Kom naar de Bibliotheek voor een supergezellige Kerstmiddag! We gaan tijdens Kerstmiddag verschillende leuke activiteiten doen:

Kerstbonbons maken. Vanmiddag ga je je eigen chocoladebonbon maken. Je boetseert een klein figuurtje, waarvan je een mal maakt. Daar gieten we overheerlijke chocolade in en hopla: je eigen bonbon! Smikkelen maar!

Pimp je kerstboom met je eigen versierde kerstbal. Je maakt je een leuk kerstontwerp, dat je met de snijplotter uitsnijdt op stickervel. Vervolgens versier je hier je eigen kerstbal mee. Voor iedere deelnemer hebben wij een kerstbal, maar je mag ook je eigen bal meenemen.

En natuurlijk worden er mooie Kerstverhalen voorgelezen en drinken we warme chocolademelk!

Aanmelden

Van 15:00 tot en met 16:00 uur kun je kerstbonbons maken en kerstfiguren uitsnijden met de plotter om bijvoorbeeld je (eigen) kerstbal mee te versieren. In verband met een maximaal aantal beschikbare plaatsen voor deze activiteiten willen we je vragen je van tevoren aan te melden via deze link. Ouders/verzorgers kunnen gewoon mee en hoeven zich niet aan te melden.

De rest van deze Kerstmiddag is toegankelijk zonder aanmelding: je kunt zo binnen komen lopen!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

bibliotheekhengelo.nl

Prijzen

€ 1,50 voor leden
€ 3,50 voor niet-leden

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.