Kindercarnaval bij van der Valk Hotel Hengelo

Terug naar overzicht
Datum zo 28 jan. Locatie Bornsestraat 400
7556BN Hengelo

Kindercarnaval bij van der Valk Hotel Hengelo

Op 28 januari zullen H.C.V. De Windbuul’n en H.C.V. De Weidemennekes samen het Kindercarnaval Hengelo organiseren in van der Valk Hotel Hengelo. De zaal is open vanaf 13.30u, het programma start om 14.00u en de middag zal ongeveer om 17.00u afgelopen zijn.

Clown Carlo

De entreeprijs is €3,00, hiervoor krijgt men een button bij binnenkomst, een kaart voor eten en drinken, een spelletjeskaart waarmee leuke prijzen kunnen worden gewonnen, de mogelijkheid om een keer te grabbelen in de grabbelton en om zich te laten schminken. Clown Carlo zal met zijn grappen voor vermaak zorgen, er zullen optredens zijn van de dansmarietjes en er zullen allerlei leuke spelletjes zijn waaraan meegedaan kan worden en er zal disco zijn.

Jeugdstadsprins Dean en Prinses Emely

Er worden ook loten verkocht waarmee geweldige prijzen kunnen worden gewonnen, deze kosten €1,00 per stuk en men wint altijd een prijs. Het Jeugdduo van De Windbuul’n, Jeugdstadsprins Dean en Prinses Emely, zullen ook een prijsje uitdelen aan het leukst verklede kind.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€3,- per kind

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.