Datum wo 27 dec. Locatie Oyfo Kunstschool
Floris Hazemeijerstraat 300
7555RJ Hengelo

Maak je eigen kettingreactie

Een molen die draait, een lampje dat aangaat, een knikker die rolt: energie is overal. Leer in deze workshop welke energiesoorten er allemaal zijn en pas ze toe in je eigen kettingreactie.

Energie gaat nooit verloren, maar kan wel van de ene vorm van energie omgezet worden in een andere vorm van energie. Na een demonstratie van de grote kettingreactie van Oyfo leer jij welke energiesoorten er allemaal zijn. Daarna ga je samen aan de slag om je eigen kettingreactie te maken. Tijdens het bouwen maak je gebruik van verschillende voorwerpen en materialen om jouw eigen kettingreactie zo spectaculair mogelijk te maken!

Ontdek het zelf

Wanneer er even geen workshop is, is er als nog genoeg te doen in deze ruimte! Aan de hand van verschillende proefjes kun jij zelf experimenteren met bewegingsenergie en zwaarte-energie. Ontdek het zelf bij Oyfo Techniekmuseum!

Hoe het werkt

Geef bij binnenkomst bij de balie aan dat je graag deel wilt nemen aan deze workshop. Daar reserveer je een plekje voor één van de rondes.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

oyfotechniekmuseum.nl

Prijzen

Deelname is gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.