Maak 't bij Oyfo Techniekmuseum

Terug naar overzicht
Datum ma 24 apr. t/m do 04 mei Locatie Oyfo Techniekmuseum
Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Maak 't bij Oyfo Techniekmuseum

In de meivakantie maak je 't bij Oyfo Techniekmuseum! Kies je voor de tollende tol, de bibberspiraal of de bewegende robot? Of ga je liever aan de slag met het scharnierdier? Je kunt kiezen uit verschillende maakactiviteiten.

Zelf maken

Maak ’t bij Oyfo is er voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt zelf aan de slag, samen met wat hulp van ouders, grootouders of begeleiders. Voor de technische uitdagingen die nét iets te uitdagend zijn, schakel je de hulp in van de deskundige begeleiders.

Hoe werkt het?

Bij de balie koop je een ticket voor de maakactiviteit die jij graag wilt maken en vervolgens ga je zelf aan de slag in de lokalen rondom het museum. Welke activiteit kies jij? Elke activiteit heeft een andere prijs en er is voor iedere leeftijd wat leuks! Check de site van het museum voor alle maakactiviteiten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Elke activiteit heeft een andere prijs en er is voor iedere leeftijd wat leuks!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.