Meer kan ik er niet over zeggen

Terug naar overzicht
Datum vr 08 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Teun van den Elzen is een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlands cabaret. Hij won het Groninger Studenten Cabaret Festival, schrijft voor ‘Dit Was Het Nieuws’, is columnist bij ‘Spijkers met Koppen’, speelde op Lowlands en studeerde intussen cum laude af als politicoloog.Zijn debuutvoorstelling Meer kan ik er niet over zeggen gaat over seks en politiek. Vooral politiek. Want het vertrouwen in de overheid is historisch laag. En dat is volgens Teun volledig terecht. Dus hij heeft eigenlijk maar één vraag: wat als we Nederland opnieuw mochten inrichten? Bewapend met vlijmscherpe grappen gaat hij samen met het publiek op zoek naar antwoorden.Tip! Bestel de serie Jong Cabaret en bezoek 4 cabaretiers voor maar € 45,00!

Teun studeerde politicologie maar verwacht vooral geen politieke correctheid van deze vlijmscherpe cabaretier. Hij spaart niets of iemand – en vooral zichzelf niet.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.