Meet & Greet met Wout en Maud

Terug naar overzicht
Datum wo 19 jul. Locatie Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Meet & Greet met Wout en Maud

Wout Brama en Maud Roetgering, wie kent ze niet? Allebei hebben ze bij FC Twente hun sporen meer dan verdiend. Samen spelen ze ook de hoofdrol in het boek ‘Wout en Maud en het geheim van de trainer’. Een boek met een boodschap: voetbal is voor iedereen. Wie je ook bent, je hoort erbij. Wethouder Hanneke Steen: ‘Wij vinden gezond leven, actief aan sport doen én diversiteit erg belangrijk. Daarom geven we als gemeente Hengelo 100 van deze boeken weg tijdens een signeersessie op 19 juli in de stadsbibliotheek. En wat is er mooier dan je eigen boek mét handtekening van de hoofdrolspelers?

Het geheim van de trainer

Het boek is geschreven voor kinderen van 9 tot ongeveer 13 jaar en gaat over de voetballertjes Wout en Maud. Samen beleven ze allemaal avonturen. Maar er staat meer op het spel. Het boek besteedt ook aandacht aan meer diversiteit in de voetbalwereld: Iedereen mag zichzelf zijn en uitkomen voor wie hij/zij is.

Gratis boek? Meld je aan!

Alle kinderen uit Hengelo zijn welkom in de bieb en komen in aanmerking voor een gratis boek. Omdat er 100 boeken zijn om weg te geven, kun je kans maken op een gratis boek door je aan te melden. Dus kom je uit Hengelo en wil jij graag die handtekeningen en misschien wel dat gratis boek? Meld je dan aan voor een gratis boek via www.bibliotheekhengelo.nl/woutenmaud (op = op). Als je een gratis boek mag ophalen, dan krijg je hiervan persoonlijk bericht.

Meet & Greet en signeersessie

Op woensdag 19 juli zijn Wout en Maud tussen 14.00 en 16.00 in de Bibliotheek Hengelo, Beurstraat 34 voor een Meet & Greet. En helemaal leuk: je boek te signeren! Neem wel je persoonlijke bericht mee. Geen bericht gehad? Dan zijn de gratis boeken op. Het boek is op 19 juli ook te koop in de bibliotheek. En natuurlijk zetten Wout en Maud dan ook graag hun handtekening in je boek! Heb je al een boek? Dan ben je ook van harte welkom.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

bibliotheekhengelo.nl

Prijzen

Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.