Motortoertocht Trailer And Tools

Terug naar overzicht
Datum zo 02 jul. Locatie Trailer and Tools
Zirkoonstraat 10
7554 TT Hengelo

Motortoertocht Trailer And Tools

Op zondag 2 juli organiseren Trailer and Tools en Café ’t Neutje een motortoertocht. Na een afwisselende rit van 180 kilometer is de Formule 1 in Oostenrijk te bekijken op diverse schermen bij Café ’t Neutje.

Barbecue

Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de BBQ. Aanmelden voor de BBQ is verplicht dit in verband met het inkopen van het vlees. Voor de BBQ met een consumptie vragen we een bijdrage van €20.- per persoon. Uiteraard mag je ook alleen de toertocht rijden en eventueel de formule 1 bekijken, dit is kosteloos! Aanmelden voor zowel de rit als de BBQ kan op de site van trailerandtools.nl

Motortoertocht

We starten bij Trailer and Tools in Hengelo, waar je tussen 08:30 uur en 10:30 uur wordt ontvangen met koffie of thee en iets erbij. De rit zal ca 4.5uur in beslag nemen, vertrek dus op tijd als je de start van formule 1 niet wilt missen.

Inschrijven kan tot woensdag 28 juni, de route wordt enkele dagen voorafgaand de rit gemaild.

Omschrijving rit

De rit van ca 180 kilometer gaat via Rijssen en Nijverdal richting Zwolle. Over mooie slingerwegen naar Ommen en wordt koers gezet naar Tubbergen. Vanuit daar gaat het richting Cafe ’t Neutje in Hengelo.

Het is een mooie groene route die door weinig dorpen en of steden gaat. De route bevat zowel grotere wegen als veredelde fietspaadjes. Al met al een zeer gevarieerde rit.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Aanmelden voor de BBQ is verplicht dit in verband met het inkopen van het vlees.
Voor de BBQ met een consumptie vragen we een bijdrage van €20.- per persoon.

Uiteraard mag je ook alleen de toertocht rijden en eventueel de formule 1 bekijken, dit is kosteloos!
Aanmelden voor zowel de rit als de BBQ kan op de site van trailerandtools.nl

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.