Dans

Mystic

Terug naar overzicht
Datum do 24 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Met een achtergrond in de hiphopcultuur gaat de Surinaams-Hindoestaanse choreograaf, danser en theatermaker Shailesh Bahoran met ICK Dans Amsterdam op avontuur met de dansers van het ensemble die een klassieke/hedendaagse achtergrond hebben.In MYSTIC gaan ze op zoek naar de universaliteit van het mystieke. Hoe kan iets in verschillende culturen, in verschillende tijden, op verschillende plekken, en bij allerlei verschillende mensen eenzelfde ervaring teweegbrengen? Kruisbestuiving wordt ook gezocht in de muziek en de spirituele aspecten van de cultuur van het Amsterdams Andalusisch Orkest. Zes muzikanten spelen live mee tijdens de voorstelling.Tip: bestel de Danspas en bezoek 14 dansvoorstellingen voor slechts € 127,50!

Voor de Surinaams-Hindoestaanse choreograaf en Zwaan-winnaar Shailesh Bahoran vormen Indiase levensbeschouwing en Hindoestaanse cultuur belangrijke uitgangspunten in zijn werk. In MYSTIC zoekt hij naar de universaliteit van het mystieke.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 24,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.