Films

Nacht van de Korte Film

Terug naar overzicht
Datum vr 02 sep. Locatie Broedplaats Oogst
Laan Hart van Zuid

Openingstijden:

Vrijdag 20.00 - 01.00 uur

Nacht van de Korte Film

Op vrijdag 2 september 2022 vindt de 5e editie van Nacht van de Korte film plaats in Hengelo! Tussen 20:00 en 01:00 uur vormt het Oogst terrein aan de Laan Hart van Zuid het doek voor korte films gemaakt door talentvolle filmmakers.

NvdKF

Nacht van de Korte Film (NvdKF) is hét podium waar studenten en jonge creatieve professionals uit Twente en omgeving hun korte films kunnen laten zien aan een groter publiek. Het initiatief voor NvdKF is geboren uit de vraag waarom er eigenlijk geen filmpodium is voor al het Twentse filmtalent dat jaarlijks afstudeert. Een plek waar filmmakers en publiek elkaar kunnen ontmoeten, waar een biertje gedronken kan worden en vooral: waar je kan genieten van geweldige documentaires, fictiefilms en andere video-kunst.

Unieke elementen

Er zijn een aantal unieke elementen aan NvdKF. Ten eerste gaat het om een filmfestival buiten. Dit zorgt voor een unieke sfeer met aankleding zoals een rode loper, popcorn-machine en pallet-tribunes. Ten tweede bestaat de programmering uit korte films van zeer hoge kwaliteit, waarin het vakmanschap van de makers duidelijk spreekt. Ten derde gaat de Nacht breder dan alleen film: een gezellige avond is niet compleet zonder muziek!

Daarom zorgen studenten ook voor muzikale aankleding van de Nacht. Kortom: een bruisende culturele avond waarin creatief vakmanschap centraal staat.

Programma

Houdt de website in de gaten voor het programma!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

nvdkf.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.